Akáša

Akáša představuje univerzální vesmírnou kroniku, astrální světlo, universum, čili centrální vědomí. Výraz Akáša pochází z indické duchovní nauky. V kronice jsou zaznamenány události minulé, současné i budoucí.

Co je akáša

Akáša je sanskrtské slovo, jež je spojeno s prostorem, září a jasem. Jde o součást indické filozofie, která ji považovala za první a nejzákladnější z 5 hlavních prvků, tedy váty (vzduchu), agni (ohně), ap (vody) a prthiví (země). Akáša má vlastnosti všech těchto prvků. Je jejich lůnem. Udržuje vše v rovnováze. Všechno, co se kdy na Zemi stalo a co lidi prožili se zapíše do této ohromné kroniky světa.

 O kronice světa

Na tuto knihu si však nemůžeme sáhnout, není skutečná, lidskými smysly nepochopitelná a nepředstavitelná. Proniká všemi formami a je zprostředkovatelem propojenosti bytí. Střetnout se s ní můžete i pod pojmem “Kniha života”, “Kosmické vědomí”, “Univerzální” vědomí anebo také “Záznamy duše”. Do Akáše píšeme každý den, aniž bychom si to vůbec uvědomili. Zachycuje naše myšlenky a skutky všech bytostí. Je počátkem všech myšlenek a idejí, je původce, všech nápadů. Ve chvíli, když skončí na světě svou zemskou pouť udělá do akáši ještě jeden poslední, mnohem silnější zápis. Akáša je společná pro všechny živé bytosti a veškerou existenci, a tedy nejen lidi.

 Číst v akáši dokáží jen vyvolení

Číst v ní není jednoduché a před mnohými je její obsah utajen. K tomu, aby to možné, je nutné nejprve dosáhnout určité duchovní úrovně. A i potom se vám budou její stránky odhalovat postupně, vždy pouze jen to, co potřebujete znát. Zlým lidem zůstává utajena. Informace jsou lidem dostupné pouze tehdy, kdy Univerzum uzná za vhodné. Jasnovidci tak díky tomu mohou nahlédnout, jak do minulosti, tak i do budoucnosti. Má proto důležitou roli ve věštění. Umožňuje nám zjistit to, co by nás jinak ani nenapadlo.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Výklad tarotu pět holí

Tarotové karty, velice častý způsob výkladu budoucnosti je stále více oblíben. Možná je to i zábavou, protože lidí stále více hledají alternativy zatím nepoznané zábavy, něčeho nového, anebo si na výklad tolik zvykli, že jej pravidelně, nebo občas vyhledávají pro uklidnění situace a odpovědí na otázky, týkající se jejich budoucnosti, ale i momentální situace.