Číslo domu - numerologie

Všude okolo nás jsou čísla, doprovází nás od našeho narození až po náš konec. Ovlivňují náš život, naše štěstí i pocity, a to možná i víc, než bychom vůbec předpokládali. Možná si uvědomujete jejich vliv v souvislosti našeho narození, napadlo vás však, že vaše rodinné štěstí může viset i na adrese, čísle domu a bytu, v němž bydlíte?

O číslech

Čísla nám pomáhají pochopit, proč se nám některé věci dějí, proč se ubíráme tím, čím oním směrem. Nutno říct, že číslo domu nás sice neovlivňuje tolik, jako rozbor našeho jména nebo datum našeho narození, přesto však má v našem životě významnou roli a kumulativní efekt, protože na daných místech obvykle přetrváváme po několik let. Dříve tedy, než se někam přestěhujete, všímejte si i adresy a čísla popisného.

Jak vypočítat číslo domu?

Pro výpočet je vhodné pracovat s celou adresou, tedy s názvem ulice bez interpunkce, číslem domu, orientačním číslem a číslem bytu.

Písmena převeďte na čísla podle této tabulky:

1 - A J S

2 - B K T

3 - C L U

4 - D M V

5 - E N W

6 - F O X

7 - G P Y

8 - H Q Z

9 - I R

 

Následný výpočet pak vypadá asi takto:

Lipova 2 597 16

3+9+7+6+4+1+2+5+9+7+1+6=60 - 6+0= 6

Co nám pak číslo domu prozradí?

Číslo 1

Adresa, která dá v součtu číslo 1 podporuje nezávislost, ambice a vůdcovské schopnosti. Je vhodná pro rodinu i jednotlivce, pro něž je jejich práce důležitá, lpí na kariérním postupu anebo podnikají. Dobře se tu bude dařit také podnikatelům, umělcům, lidem pracující v domácí kanceláři. Není to však správná adresa pro ty, kteří nepracují a netouží pracovat.

Číslo 2

Adresa jejíž finální součet je 2, je vhodná pro mladé rodiny a páry. Bydlení na této adrese povzbuzuje něhu, citlivost, vnímavost, empatii a také romantiku. Je to číslo lásky. Lidé si zde více rozumí, chápou a tolerují. Lépe spolu také vychází. Nejde však o dobré bydlení pro samotáře a samostatné jedince bez partnera. Ti se tu potom mohou cítit depresivně. Tahle adresa totiž pulzuje a žije si svým pestrým a neklidným životem.

 

Číslo 3

Adresa s číslem 3 podněcuje kreativitu, pozitivní smýšlení, optimismus, otevřenost a flexibilitu. Jde o výbornou adresu pro všechny umělce a nekonvenční lidi. Dobře se tu bude bydlet jednotlivcům i rodinám. Jde o vhodnou adresu pro ateliér. Vyhnout by se jí měli především věřící. Bydlet by tu také neměli workoholici a rozhodně nejde o vhodné místo pro kancelář.

Číslo 4

Pakliže vám součet adresy a všech čísel dá číslo 4, vězte, že budete bydlet na té nejvíce uzemněné adrese ze všech. Jde o adresu, která podněcuje odpovědnost, vnitřní sílu a spolehlivost. Je to domov s morálními hodnotami a konzervativním pohledem na svět. Dobře bydlet se tu bude kariéristům anebo rodinám s dětmi. Jde totiž o číslo, které motivuje k finančnímu růstu a zodpovědnému přístupu v oblasti financí. Vyhnout by se jí měli lidé nekonvenční a tvůrčí.

Číslo 5

Bydlení na adrese s číslem 5 je nekonvenční, dobrodružné a jednoduše jiné. Podněcuje svobodu, nezávislost, individualismus a kreativismus. Bydlení tu však zrovna nepřeje financím. Chybí tu totiž zodpovědnost a spolehlivost. Bydlení proto není vhodné pro lidi s konzervativním smýšlením a sklonem k jakékoliv závislosti.

Číslo 6

Pokud hledáte vůbec tu nejlepší adresu pro rodinu s dětmi, dbejte na to, aby měla číslo 6. Je to totiž ochranná a milující adresa, která posiluje idealismus a lásku. Podporuje lidi, aby o sebe pečovali a dělili se o své pocity s jinými. Jde o jednu z nejlepších adres pro umělce. Jde o adresu oproštěnou od negativních vlivů. Bydlení je plné harmonie a vhodný doopravdy pro každého.

Číslo 7

Není více netradiční adresy než té, která nese číslo 7. Podivná je ve všech ohledech. Adresa je vhodná pro jednotlivce, jednoho člověka, ale neměl by to být člověk osamělý. Dům s tímto číslem podporuje duchovní růst, ale nepodporuje organizovaná náboženství. Lidi zde rádi čtou, rozjímají a meditují. Je to taková introvertní adresa. Splnit se vám tu mohou povrchní přání. Jak by měl zařízen tento dům? Hlavně jednoduše. Nepřehánějte to s nábytkem, ani barvami, vyhýbejte se tu nepořádku a nesyslete, co není třeba odstraňte.

Číslo 8

Adresa jejíž výsledné číslo je 8, podporuje ambice, cílevědomost, finanční stav, vůdcovské schopnosti. Takovéto bydlení je ideální pro rodinu i jednotlivce, pro něž je důležité materiální pohodlí. Dům s osmičkou pomáhá zlepšit zdravotní stav všech, kdo tam bydlí. Je to vynikající adresa pro kariéristy a podnikatele. Dařit se zde bude i velkým rodinám. Pro větší štěstí je vhodné domov zařídit velkým nábytkem, velkými pohovkami, stoly a podobně, a to především v zelené a hnědé barvě. Dům zařiďte velkými okny, otevřenými prostory a krby.

Číslo 9

Adresa s číslem 9 posiluje idealismus, osobní růst, sebevědomí a jedinečnost. Jde o adresu vhodnou pro mladé lidi, nikoliv však pro rodinu s dětmi. Lépe se zde žije studentům, kamarádům, lidem žijícím ve skupině. Jde o adresu ideální pro ženy. Nehodí se však ani pro cílevědomé a ambiciózní lidi, spíše pro snílky, soucitné lidi, dobrovolníky a idealisty. Bydlení zde vám může přinést finanční štěstí.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

PARTNER PODLE HVĚZD - VODNÁŘ

VODNÁŘ MŮŽE MÍT PRAKTICKY KOHOKOLIV

Ano, je tomu skutečně tak. Vodnář je ideálním partnerem pro Váhy a Váhy zase pro něj. Je schopen a hlavně ochoten nabídnou jim notnou dávku romantiky, kterou Váhy potřebují k životu jako sůl. Umí jeden druhého ocenit a těšit se z maličkostí. Pokud se setkají dva neznámí zrozenci těchto znamení, musí se na sebe alespoň podívat. Přirozeně si rozumí, Vodnář potřebuje, aby mu někdo řekl, že jeho sny se mohou splnit. Blíženci jsou také vhodným partnerem, Vodnář bude obdivovat jejich bezstarostnost a věčně zasněné pohledy. Najde-li si Vodnář Vodnáře, je důležité stále něco podnikat. Rychle vejdou do tunelu stereotypu, kde se světla na konci nemusejí vůbec dočkat. To, že si rozumí, ale nenaplní absenci vášně a romantiky, která v tomto vztahu nastane. Doplňovat ji ale mohou každý den, chce to jen nalézt cestu.

Egyptský snář a astrologie v dobách pyramid

Jedna z nejznámějších zmínek o vykládání snů pochází z Egypta a její písemný doklad nalezneme zapsán v knize knih – Bibli. Josefův osud je znám věřícím i ateistům: byl prodán jako otrok jednomu z faraonových důstojníků. Jeho jméno bylo Putifar a Josefa si pro jeho pracovitost a schopnosti brzy vyvolil jako správce svého domu. Sváděn důstojníkovou ženou neustále odolával, načež ta přistoupila k pomstě za jeho nezájem a Josef se během noci octnul ve vězení. I tam si ale našel mocného, který mu byl nakloněn: oblíbil si jej velitel věznice. Jozef vyložil dvěma vězňům jejich sny, a jelikož se oba jeho výklady naplnily, byl povolán před Faraona, aby rozluštil i jeho sny, které mu nedávaly spát. Předpověděl mu sedm let hojnosti a po nich sedm let hladomoru. Jen díky Josefovu výkladu a jeho radám uchránil faraon svoji zemi před zničující zkázou. Výklady snů mají ve starověkém Egyptě tradici a je s nimi spjat nespočet příběhů. Egypťané na sny věřili a často nocovali v chrámech pro vidinu, že jim bohové ve snech vyjeví budoucnost. Vykladači snů pak osvětlili jejich význam a charakter: byly sny, které varovaly a také ty, které určovaly cestu nebo i sny spojené s minulým životem. Právě také nejstarší dochovaný snář pochází jak jinak nežli z Egypta.