Význam čísla 666

Číslo 666 se zmítá mezi nebem a peklem. Někdo číslo označuje za ďábelské a někdo jiný pro změnu zase za andělské. Ať tak, nebo tak, jde o číslo s ohromnou silou. Číslo 666 nás učí a dává nám najevo, že nic není tak špatné, jak se zdá. Vzkazuje nám, že potřebujeme být velmi trpěliví a máme si dopřát více času na rozmyšlenou. K těm správným rozhodnutím je zapotřebí čas.

Odkud se mystika okolo čísla 666 vzala?

Mystika čísla 666 pochází z křesťanské Bible. V Novém zákoně se v “Knize zjevení apoštola Jana” totiž píše: “A nutí všechny, malé i velké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména.To je třeba pochopit, kdo má rozum, ať sečte číslo 666.” Číslo 666 je pak součet znaků pohebrejštěného jména tohoto císaře je 666.

Pokud se napíše Nero v hebrejštině dostanete NRWN KSR 20+200+6+50+100+60+200=666

 666 jako andělské číslo

Někteří však tvrdí, že s peklem je spojováno zcela neprávem a že ve skutečnosti jde o andělské číslo, které vyzývá k rovnováze. Říká nám, abychom otevřeli svá srdce a odstranili veškeré své obavy, které nám brání v radosti a v soustředění se na to, co nás uspokojuje. Nelekejte se proto, když jej ve svém životě vidíte příliš často. Obavy přitahují další obavy. Čím více si toto číslo spojíte s pozitivy, tak i ono bude pozitivní. Často se objevuje ve chvíli, kdy přemýšlíte nad svou finanční situací a nemáte z ní dobrý pocit.

Se symbolem 666 pracuje řada umělců ve svých dílech. Číslo je rovněž spojeno i s celou řadou konspiračních teorií.

Ať už je skutečnost jakákoliv, faktem je, že 666 společnost vnímá negativně. Lidé si jej spojují se satanisty, s temnou stránkou duše, protikladu dobra tedy Boha a preferují ho lidé, jež opovrhují křesťanstvím a potrpí si na sexuálním násilí.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Záhady světa – kruhy v obilí

Lány s obilím jsou nejspíš útočištěm mnoho vtipálků, jak si někteří vysvětlují záhadné obrazce neobilnatých polích. Jsou však lidí, kteří věří na mimozemskou civilizaci a také to, že právě skrze kruhy a jiné útvary, které se čas od času na polích vyskytují, jsou právě dílem, nějakým znamením mimozemšťanů, jež nám tím chtějí něco sdělit. Jsou i lidí, kteří si tuto skutečnost vysvětlují jako účinek přírodních sil.

Lilith, aneb tajemství Černé Luny

Lilith, nebo-li Černá Luna je pojem, který pochází původně ze sumerské mytologie staré více než 5000 let. Šlo tehdy o společnici Innany, královny nebes, která shromažďovala válečníky k posvátným rituálům. Podle legendy žila Lilith na posvátném stromě spolu s moudrým hadem a divokým ptákem Anzu. Innana ji bohužel nechápala a tak nechala strom porazit, hada zabít, pták Anzu pak uprchl do hor a Lilith zmizela v pustinách...

HOROSKOP 2015 RACI

V roce 2015 položíte základy budoucích úspěchů. Pečlivě vybírejte obchodní i životní partnery, ideální bude, pokud tyto dvě funkce svěříte jedné osobě. Je rovněž ideální čas usadit se a zařídit se pro sebe. Budete doslova překypovat energií. Zkuste ji ale směřovat do smysluplných činností a věnujte se poctivě práci. Na odpočinek sice nebudete mít pomyšlení, ale budete-li pociťovat únavu, odpočinete si a může pokračovat dál ve svém nezadržitelném tempu. Jako raci víte o čase své a jste plně rozuměni s tím, že každý ho má k dispozici jen omezenou část: proto se podle toho chovejte a nechtějte stihnout víc, než je vaše srdce schopno. Život je přeci tak krásný, škoda každé minuty, kterou už nevrátíte zpět.