Výklad tarotu pět holí

Tarotové karty, velice častý způsob výkladu budoucnosti je stále více oblíben. Možná je to i zábavou, protože lidí stále více hledají alternativy zatím nepoznané zábavy, něčeho nového, anebo si na výklad tolik zvykli, že jej pravidelně, nebo občas vyhledávají pro uklidnění situace a odpovědí na otázky, týkající se jejich budoucnosti, ale i momentální situace.

Co karta znamená

Karta pět holí představuje velkou sílu, ale současně i konflikt. Je to karta boje, kdy je nutné vztáhnout veškerou sílu a postavit se třeba i přesile, ale na soupeře. Zkrátka nic nebude zadarmo, za případnou výhrou bude stát velké úsilí a odhodlání. Pokud se tazatel vzdá, pak prohrává. Karta má tak ukázat i na to, že je nutné v sobě probudit vzdor, připravit se na konkurenci i okolnosti, které vyplynou. Není přímo kartou prohry, může znamenat nesnáze, ale je nezbytně nutné o tom vědět, nepodcenit situaci a skutečně se dobře připravit.

Pozitivní významy

Soutěže, možnost takto získat výhru, ale u cennou zkušenost. Rozhodně nic nedostane tazatel zadarmo, bude se muset probrat nesnázemi a zvládnout silný nápor. Důležité je, že pozitivní na tom je získání svobody, sebevědomí, ale i statečnosti. Jakmile překoná tazatel sám sebe, pak zvedne cíle, posune je zase o něco dál. Karta poukazuje i na soupeření, rivalitu, zápasy i ambice se někam silou dostat. Může to však představovat i výměny názorů a vášnivé diskuze.

Negativní významy

Hádky i lsti jsou při obráceném výkladu jasnou záležitostí. Objevují se podvody, klamy a nepoctivá soutěž. Často jde o to, že je tato skutečnost známá, ale nic se s tím nedá dělat, jako mít svázané ruce. Konflikt střídá další konflikt, násilí je ve vzduchu, ale i na bitevním poli. Vše vede k pomluvám a ať se rozhodne tazatel pro tu nebo onu cestu, vždy to bude špatně. Karta poukazuje na vzdávání se před bojem zbytečnému skládání zbraní předem.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Výklad tarotu rytíř mečů

Tarotové karty se užívají zejména k vykládání budoucnosti, odpovídání na otázky, se kterými si jedinci nevědí rady. Slouží k tomuto účelu bezmála několik století. V poslední době se na karty obrací i jedinci, kteří berou výklad spíš jako zábavu. Nicméně to, že karty existují několik stovek let je vizitkou samotnou.

Pochopte své temné já

Po celý život hrajeme různé role. Záleží, kde právě jsme, s kým jsme a co děláme. A tak jsme dítětem, sourozencem, školákem, studentem, milencem, zaměstnancem, šéfem, rodičem i manželem. Je zcela přirozené, že každé naše já se ve své roli chová zcela jinak. A to proto, že necháváme za sebe promlouvat jinou část svého já.

Slunovrat

Slunovrat je již od pradávna spojen s celou řadou rituálů. Obvykle se váže se svátkem svatého Jana, letos však přijde o několik dní dříve, již 21. 6. 2017 v 6:25 ráno. Letní slunovrat je okamžikem, kdy je naše planeta Slunci nejblíže. V tento den je noc nejkratší a den nejdelší v roce. Jde o den, který byl pro lidi velmi významný a lidé jej slavili, aby získali požehnání pro svou úrodu.

Výklad tarotu dvě hole

Tarotové karty jsou oblíbené pro výklad budoucnosti a čím dál častěji se lidé na věštbu s karet obrací. Často jen třeba kvůli zábavě, ale je jistě zajímavé zjistit, co nás čeká a co nás může změnit. Balíček tarotových karet obsahuje celkem sedmdesát šest karet, z nichž každá má svůj vlastní význam.