Jak se k sobě hodí Rak a Panna

Dokonalé souhry ve fungujícím vztahu může dokázat Panna a Rak, kterým to podle hvězd perfektně svědčí. Vztah plný harmonie a vzájemného propojení pozitiv, vede jedině ke šťastným chvilkám, které budou snad věčné. Rak a Panna spolu budou dobře vycházet.

Harmonie jako základ vztahu

Hodně důležité je, že spojení Raka a Panny je hodně pozitivní a šťastné. Obě znamení jsou velice klidná a vyrovnaná a cílí na obecnou spokojenost nejen u sebe, ale zvláště u partnera. Toto spojení může být trvalém, nebo vydrží pouze jen „několik“ let. Bude prostě spokojené a radostné. Ač mohou působit jako pár na první pohled jaksi abnormálně, opak je pravdou a tyto dvě osoby jsou vhodnou kombinací.

Tolerance a něha

Jestliže potřebujete poradit ohledně vztahu, pak vám může Rak spolu s Pannou poradit, jak tedy zařídit, aby vztah fungoval dlouhodobě a vážně. Oni totiž k sobě našli velice důležitou cestu a jejich povahy do sebe také skvěle zapadají. V těch momentech, kdy se rozchází, se přitahují svými protiklady a samozřejmě při stejném názoru si oba společně a skvěle notují. Základem toho všeho je, že jsou oba dost tolerantní a klidní.

Žádné scény a návaly vášně

To je také důsledkem, proč se nikdy v domácnosti společné pro Raka a Pannu neobjeví žádné žárlivé scény, nebo nějaké poučování a tak dále. Sice ani zvláště nějaká silná erotika, ale zas na druhou stranu vždy to u nich bude láskyplné, něžné a vřelé. Budou spokojeni už jen v tu chvíli, kdy se mohou sami sebe navzájem dotýkat, objímat se a smát se spolu. To je pro obě povahy znamení společné a senzační.

Mráčky na scéně

A občas se může objevit problém, potíž a to především v tu chvíli, kdy budou řešit budoucnost, něco vážného. Jde především o to, že se mohou objevit rozdíly při zařizování společní domácnosti, jelikož Panna hodně dá na rozum a Rak na aktuální citové rozpoložení.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Povolání podle znamení – Lev

Vhodné povolání pro Lva

Ohnivé znamení Lva je rozený vůdce. Proto uplatnění najde ve všech oborech, které k tomu mají blízko, jako je manažer, vedoucí pracovník, ale i temleader, dokonce jako politik, či ředitel společnosti. Znamení k tomu má hodně blízko, pokud tak bude posupně pracovat na svém rozvoji, pak nalezne uplatnění jako režisér, produkční nebo snad jakýkoli agent, který má svůj segment na starosti.

Přepólování země

Již po několik let se vědci snaží upozornit na velké nebezpečí, které hrozí celé planetě. Magnetické póly Země jsou v pohotovosti a chystají se nepředvídatelně změnit. Tato situace by však mohla vést k následnému masivnímu vyhynutí všeho živého na planetě. Straší někteří...

Kategorie: Věštění budoucnosti Mystika

Jak nás ovlivňuje křestní jméno

Při výběru jména pro svého potomka je dobré si uvědomit, že jej bude doprovázet po celý život a výrazně jej ovlivní v jeho osobním, kariérním i vztahovém životě. Ví se, že při špatném výběru, může člověka negativně ovlivnit dokonce i po jeho psychické stránce. Vaše jméno totiž úzce souvisí s vaší karmou. Jménem, které dáte svému dítěti mu dáváte do vínku také i to, s čím se bude v průběhu života potýkat a jaký bude jeho životní úkol.