Jak se k sobě hodí Střelec a Střelec

Divoká a spalující vášeň je základem fungování vztahu dvou střelců. Oba jsou hodně otevření, tolerantní a také milují život a mnoho aktivit. Dobře tak rozumí tomu, jak je potřeba mít vedle sebe partnera, který dokáže toto pochopit a tak být i dost shovívavý, jako právě druhá střelec. Pokud se tito dva setkají, pak by se měli pokusit navzájem seznámit, aby z toho vzniklo i něco jiného, než jen letmé setkání, jejich vztah má velkou šanci na úspěch.

Život a jeho užívání

Užívat si života naplno je jakoby mottem snad všech střelců. Rozhodně nebudou čekat na nic dlouho, rádi vykročí svému štěstí směrem vpřed a také se zajímají o vše nové. To je důležité, aby tak k sobě měli takového partnera, který vše toto dokáže pochopit a také je v tom podpoří. Kdo jiný by to tak mohl skvěle umět, jako právě druhý střelec. Střelec ve střelci najde skvělého partnera a parťáka pro život a pro lásku především.

Udržet krok

Pokud jsou oba dva opravdovými střelci, pak budou štěstím bez sebe, jakmile na sebe narazí a trochu se poznají. Někdo tomu třeba nebude rozumět, ale tito dva se k sobě skvěle hodí a podporují se navzájem, což vede k dalším úspěchům a obecně i společnému štěstí. Oba jsou ohnivým znamením, které tak nenechá nic jen tak ležet. S divokým střelcem krok právě druhý střelec. To je totiž často problém, kvůli kterému se partnerský vztah dvou střelců rozpadá, že střelce partner nechápe a neudrží s ním krok. To u druhého střelce nehrozí.

Vášeň a flirt

Hodně spalující je také sexuální život dvou střelců. Jsou stvořeni jeden pro druhého, umí se vzájemně dráždit a vzbudit v tom druhém zájem. Potíže nastávají, když ale střelci, jako klasičtí střelci prostě potřebují svobodu a také si užívat možná i jinde. Pokud to jeden nepochopí, jejich vztah se zbytečně rozpadá.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Jak se k sobě hodí štír a panna

Vzájemná tolerance v tomto vztahu nesmí chybět. Pokud bude na místě, pak tento vztah má velkou šanci na dlouhodobé bezproblémové fungování. Je pravdou, že vzájemně jsou oba jako z jiného světa a to je také důvodem, proč občas dochází ke sporným otázkám. Je zapotřebí, aby si oba dva uvědomili dost jasně, jaký ten druhý je, kde jsou jeho slabá místa a s tím i dále pracovali. Pokud se tak stane, budou mít opravdu šťastné partnerství, které jen tak něco nezruší.

Jak se k sobě hodí Štír a Štír

Silné znamení je nejednou zdvojeno a naštěstí to v globálním měřítku přináší podstatný prvek, kterým je pozitivní. Vztah dvou Štírů může být velice příjemný, žhavý a trvalý, je ale nutno občas raději vážit slova a uchylovat se k závěrům jen tehdy, je-li o tom ten daný jedinec přesvědčen.

Výklad tarotu deset mečů

Sedmdesát osm karet tarotových je rozděleno na velkou a malou arkánu. Původ karet nebyl vystopován, už i proto karty v sobě skrývají pořádnou dávku tajemnosti a kvůli tomu jsou lákavé, vzbuzují pozornost lidé, takřka na celém světě již několik století a jejich popularita prudce stoupá.

Jak se k sobě hodí vodnář a býk

Protiklady se přitahují, říká se. A pokud je to pravda, pak právě těmto dvěma, vodnáři a býku bude vztah jen vzkvétat. Od přírody jsou oba dost odlišní, což ale zas tolik nevadí, protože navenek působí jako naprosto neohrožený jedinec, pokud jsou tedy spolu. Každý má své vlastnosti, které ten druhý právě postrádá a tak se naprosto dokonale doplňují. Okolí jim jejich vzájemný soulad může jen závidět.