YOD - Boží prst

Konfigurace YOD patří k těm nejdůležitějším, které v horoskopu naleznete. Bohužel je dost často podceňována. Pokud jsou planety dobře postaveny, přináší příležitosti. Ve špatném postavení nepříznivé jevy.

YOD obvykle brání plnému rozvinutí osobnosti, protože se často uplatní i vnější vlivy v době, kdy je aktivován vrchol kvinkunxu, zvaného apexu. YOD se projevuje především tam, kde jste nuceni něco udělat. Obvykle jsou to věci jdoucí mimo naši kontrolu. Projevuje se i ve zdravotní oblasti. Spojeny jsou s ním závažné choroby, ale mimo také změna bydliště, zaměstnání a způsobu života. Může i za finanční ztráty a zločinné jednání. V harmonické kombinaci planet, může boží prst přinášet jen pozitivní změny. Pak to může vypadat třeba takhle:

Slunce v Apexu

Lidé s tímto útvarem v horoskopu hledají svůj cíl a smysl života. Ví, že mají ukazovat cestu ostatním. Mají sklony k vyjednávání. Dokáží přimět ostatní k tomu, aby změnili své rozhodnutí. Mají vůdčí schopnosti, které také uplatňují ve spolupráci s jinými.

Měsíc v Apexu

Jedinci s Měsícem v Apexu mají problém se sebedůvěrou. Mají tendenci se sebeobětovat pro druhé. Mohou se věnovat práci s veřejností. Bavit je bude práce v divadle, reklamě nebo psychologii.

Merkur v Apexu

U těchto lidí je nutné, aby se naučili předkládat informace nebo kritiku takovým způsobem, aby jim bylo nasloucháno. Nejlepší je, když k tomu použijí trochu humoru. Mají novinářský a učitelský talent. Mají schopnost komunikovat. Dokáží přimět ostatní ke změně názorů. Jsou diplomaté. Dávají přitom ostatním pocit, že na to přišli oni.

Venuše v Apexu

Lidé s Venuší v Apexu mají problém dosáhnout uspokojení v životě. Mají problémy ve vztazích. Mají tendenci shromažďovat věci. Cítí se ohroženi ztrátou, jak věcí, tak i lidí. Neumí si říct o plat, který si zaslouží. Jsou schopni pracovat i zadarmo, mnohdy se spokojí pouze s pochvalou. Bývají umělecky nadání.

Mars v Apexu

Jedinci s Marsem v Apexu mají problém s vyjádřením hněvu a asertivitou. Neumí jít proti proudu. Neumí být agresivní v místech, kde se toto chování neschvaluje. Mají problém s vyjádřením hněvu. Raději propadají v depresi. Pokud se naučí jednat rázně, naučí se hájit své zásady, budou schopni dosáhnout cílů, byť za užití tvrdé práce. K životu potřebují zásady. Musí se naučit, aby mu nedělalo problém vyjadřovat svůj hněv a agresivitu.

Jupiter v Apexu

Lidé s tímto Apexem jsou buď přeceňováni, nebo nedoceňováni. Rádi se vychloubají. Chvástají se. Často tak na okolí působí jako lepší, než jsou. Úspěchu dosáhnou až mnohem později. Nachází uplatnění v učitelských povoláních, vydavatelské činnosti, v právní praxi i v cestovních kancelářích.

Saturn v Apexu

Lidé se Saturnem v Apexu bojují se správným načasováním. Nejsou trpěliví, ani ukáznění. Nepoznají míru zodpovědnosti. Někdy jim přijde, že je vše rychlé a jindy si myslí, že čekají příliš dlouho. Pomáhá jim výuka hry na nějaký hudební nástroj, studium při zaměstnání, sportování. Nesmí se spoléhat na ostatní. Nesmí ostatním dovolit, aby výhradně na něj spolhali. Musí vytvářet své vlastní zdroje.

Uran v Apexu

Lidé s tímto útvarm ve svém horoskopu mají problém s vlastní identitou. Emoce nahrazují velkým nadšením. Bojí se být sami, ale nedovolí lidem, aby se k nim úplně přiblížili. Jsou často vzteklí. Snadno se nervově hroutí. Dochází u nich k rozvoji humanitární činnosti.

Neptun v Apexu

Je velmi pravděpodobné, že se k nim rodiče nechovali správně. Je možné, že v dětství neměli ten správný model. Neví pak často, co je správné a jak se mají v určitých situacích chovat. Nedokáží dosáhnout svých snů. mají problémy s koncentrací. Trápí je jistá trvalá nespokojenost. Idealizují se skrze umění.

Pluto v Apexu

Lidé s Plutem v Apexu pronásleduje potlačovaný hněv nad tím, že nemají dostatek moci a kontroly. Touží po moci, ale nechtějí tu zodpovědnost. Umí dobře analyzovat problémy. Jsou dobří ve výzkumu. Umí měnit obtížné situace a jsou to reformátoři. Jsu to velmi dobří psychologové a léčitelé.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Výklad tarotu – pět pohárů

Tarotové katy jsou populární prakticky po celém, civilizovaném světě. Jejich vliv je obrovský, protože existuje dokonce i mnoho lidé, kteří se výkladem a předvídání budoucnosti, respektive jejich čtení, živí. To už něco vypovídá o tom, že se musí jednat o metodu, pro některé sice podivnou, a scestnou, ale pro jiné dost důležitou. Jsou lidé, kteří takovým výkladům nevěří a jsou tu zas ti, kteří si rádi odpovídají právě významem karet. Něco na tom musí být.

Výklad tarotu – SMRT

Tarotové karty jsou záhadné a také populární pro výklad budoucnosti. Ač jsou lidé, kteří je berou s rezervou a spíše je vnímají jako zábavu, jsou i ti, jež se výkladu budoucnosti věnují profesionálně a také se na ně často obrací jiní, aby jim věštbu z tarotových karet provedli. Něco na tom být přece jen musí, když jsou tyto karty na světě po několik století.