Láska podle zvěrokruhu: jak poznáte, že vás milují?

Článků o tom, jaká jsou v lásce jednotlivá znamení, už tu bylo řečeno dost a dost, ale jen málokteré byly tak pravdivé! Chcete vědět, jak vám poví Beran o své náklonnosti? Jak ulovit Lva, který je sám lovec a nedá se na něj jít jen tak nebo si nejste jistí signály ze strany ostýchavé Panny? Hvězdy k nám jasně promlouvají, ovlivňují naše myšlení i chování a to především v emoční a citové oblasti. Není snadné se v tom všem vyznat, s námi však můžete nahlédnout do tajů planet a dozvědět se, co a jak.

Článků o tom, jaká jsou v lásce jednotlivá znamení, už tu bylo řečeno dost a dost, ale jen málokteré byly tak pravdivé! Chcete vědět, jak vám poví Beran o své náklonnosti? Jak ulovit Lva, který je sám lovec a nedá se na něj jít jen tak nebo si nejste jistí signály ze strany ostýchavé Panny? Hvězdy k nám jasně promlouvají, ovlivňují naše myšlení i chování a to především v emoční a citové oblasti. Není snadné se v tom všem vyznat, s námi však můžete nahlédnout do tajů planet a dozvědět se, co a jak.

Během roku projde Slunce všemi znameními a jejich vlády se vzájemně prostřídají. Je nutno pamatovat, že znamení byť mají svá pohlaví určená především v gramatice našeho jazyka a i ve vnímání (ten Rak, ta Panna), jsou rozdělena do dvou skupin podle hvězdného klíče na mužská a ženská. Zde nezáleží na tom, zda je Rak vnímán jako muž nebo Panna jako žena. Principy nám určují Yang (pozitivum) a Ying (negativum). Do skupiny mužských znamení Yang řadíme následující: Beran, Blíženci, Lev, Střelec, Váhy, Vodnář. Zpravidla jsou to znamení otevřená, důvěřivá a aktivní. Oproti tomu skupina ženská, kde vládne Yin – Býk, Rak, Panna, Štír, Ryby a Kozoroh – jsou znamení introvertní, zdrženlivější a pasivnější. I tady platí různé pojetí citů a jejich projevování na venek. Nemůžete požadovat po zdrženlivé Panně, aby vykřičela do světa, že vás miluje: toto tajemství si nechá pro intimní chvilky a ráda vám to sdělí při západu slunce, kdy se paprsky dotknout všemocné matky země.

Zamilovali jste se do Berana? Nenuťte ho projevit city!

Beran je od přírody svéhlavý. Nechejte ho projevit city, až se mu bude chtít, nucení je zde zbytečné a může Berana jen rozzlobit.

Býci – chtějí dobývat

Pokud se vám zalíbil nějaký býk a jeho náklonnost bude opětována, zažijete to, čemu se říká dobývání. Nepodléhejte snadno, miluje výzvy! Ale pozor i Býk se někdy unaví a hlavně – dojde mu trpělivost. Proto všeho s mírou!

Kozoroh musí být první

Chce být ten, kdo vám to řekne jako první. Neupírejte mu tento krok, musí mít navrch! Když ho předběhnete, ztratí veškerou kuráž, kterou dlouhou dobu sbíral.

Lev se dá také ulovit

Líbí se vám Lev? Ačkoli je sám dobyvatel, tak na nic nečekejte a vyjádřete mu obdiv. To Lva doslova nakopne a ohromí! Miluje být středem pozornosti, obdivován a chvalořečen.

Panny musíte přesvědčit, co vlastně chcete a vůbec – chcete je?

Tak s těmi to budete mít těžké. Chtějí buď anonymní hříšný svazek, nebo rovnou příslib věrnosti až za hrob. Panna je věrná, tedy pokud vás opravdu miluje, její city si nejprve pečlivě ověřte!

Raci – pokud je opustíte, svět se nezboří

Jsou flegmatici, to je všeobecně známo. Ani vyznání s nimi moc nepohne, nečekejte přehnané nadšení. Počítají s vámi, a pokud vydržíte jejich laxnost, rádi se za vás provdají nebo se s vámi ožení. Koneckonců, to je princip bytí.

Ryby vám mohou uplavat

Jsou jedna velká emoce. Budou vás milovat, držet vás za ruku a půjdou s vámi třeba kraj světa. Pokud je ale zraníte, nečekejte odpuštění, příležitost mít dobrého partnera vám jednoduše uplavala.

Střelec loví

Je zběsilý a vášnivý. Neodmítejte mu rande, chce, abyste řekli ano! Dejte mu šanci, bohatě si vystačí s jednou příležitostí.

Váhy se vztahů bojí

Váhy zvažují doslova každý krok a budou váhat i nad tím, zda jim za to stojíte! Neberte si to však osobně, je to jejich tradiční postup.

Vodnáři vás zkritizují

Vodnáři se nebojí říct, co jim vadí a pravděpodobně budou požadovat, abyste své negativní zlozvyky opustili. Udělejte jim to kvůli a váš vztah bude idylický.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Regína - Horoskop na tento rok

Znamení Vodnář
Specializace Magie, tarot, hvězdy, kyvadlo
Zaměření Osobní horoskop na celý rok

Zajímají Vás události, jež čekají právě Vás v tomto pro mnohé možná obtížném roce? Jmenuji se Regína a s pomocí horoskopu určíme štastné i méně štastné okamžiky, které Vás v tomto roce čekají. Říká se, že štěstí přeje připraveným, buďte i Vy připraveni na svoji budoucnost a Váš život se stane jednodušším. 

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Karma jako mocný přítel i nepřítel

To, co uděláte, se vám vrátí. Základní pravidlo mocné karmy. A ono to skutečně funguje. Karma, můžeme jí také říkat třeba i „osud“ udává, jak by se člověk měl správně chovat a že potrestání, nebo odměna ho nemine. V závislosti na tom, jak sám se choval, jaké má svědomí – zda čisté či nikoliv.

Jak se k sobě hodí Štír a Rak

Štír a Rak spolu dokážou mnohé, ale spíše půjde o vztah založený hodně na silném erotickém náboji, více je bude spojovat právě sexuální přitažlivost a erotické hrátky, než nějaký vážný vztah. Může je oba spojit vzájemné zalíbení, ale obecně takový vztah nemá šanci na dlouhé trvání. Snad jen v konkrétních momentech.

Jak se k sobě hodí Beran a Býk

Znamení zvěrokruhu, která spolu sousedí, mohou mít také blízko k sobě v osobním životě. Vládne mezi nimi totiž dost vášnivé napětí, které pokud se rozhoří, nemá takřka konce. Je sice někdy o vášeň různorodou a to jak spalující, tak vysilující, ale paradoxně oba dva toto silně milují a je jim to příjemné.

Výklad tarotu sedm mečů

Balíček tarotových karet je složen z velké a malé arkány, přičemž paradoxně velká arkána, je složena z dvaceti dvou karet a malá z karet padesáti šesti. Důvodem, proč tomu tak je, dalo stáří, protože velká arkána je původní balíček tarotových karet a prý o dost starší, než malá arkána. Každopádně jde o balíček hodně populárních karet.