Výklad tarotu eso holí

Malou arkánu tvoří celkem čtyři oblasti, hole, meče, pentalky a poháry. Každá z nich má po čtrnácti kartách. Možná je to paradox, ale malá arkána má mnohem více karet, než tak velká. Jmenné označení nejspíš vychází z toho, že malá arkána je o něco mladší, než ta velká, která je původní.

Co karta znamená

Eso holí je kartou příležitostí, ukazuje na nové možnosti, odvahu i úmysly. Každopádně je to karta pozitivní, podněcuje možnost nových úkolů, nových projektů. Má podpořit odvahu, a také dát tazateli možnost na vlastní rozvoj. Určitě se objeví možnost realizovat své nové nápady, protože také podporuje tvořivou energii a kreativitu. Vše nové je zde vítání.

Pozitivní významy

Mnoho nových příležitostí přináší tato karta, která dává nový impuls při realizaci projektů, také možnosti vyvíjet i vlastní osobnost. Příležitost ukázat, co v sobě máme, dokázat svoji vnitřní sílu a posunout se k úspěchu, kupředu. Poukazuje na počátek hodně důležité tvůrčí myšlení, převedení myšlenek na dílo, které se pak dále zdaří. Ukazuje na nové možnosti, přesvědčivost, ukázat něco nového, nevídaného a posunout se kupředu. Možnosti je zde několik, je to karta síly, kterou je zapotřebí využít po všech směrech a za všech okolností.

Negativní významy

Logicky, obrácený význam karty poukazuje na temné vyhlídky, neúspěch a také na riskování, které se však nemusí vyplatit. Bohužel se zde projevuje nemožnost využité potenciálu, které je, ale který bohužel ztroskotá, protože síla byla tolik silná, že došlo k přepočítání se.

Obecně význam karty

Pro výklad karet je dobré si zapamatovat, že eso, ať už holí, nebo i jiné, poukazuje na nový počátek, něco nového, co se bude dít. Ukazuje na příležitosti, energii, která je uvnitř. Důležité je vědět, že eso holí povzbuzuje zejména ve vztazích, kdy je nutné se chopit příležitosti, která přišla. Může vzniknout nový, velice příjemný vztah.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Výklad tarotu páže mečů

Tarotových karet je v celém balíčku sedmdesát šest a každá z nich má svůj vlastní význam. Karty se používají k předvídání budoucnosti po mnoho let, století a přežily i takové nepřízně osudů, jako byly nejen světové války, ale především čarodějnické procesy. Tarotové karty jsou v poslední době dost populární.

HOROSKOP 2015 RACI

V roce 2015 položíte základy budoucích úspěchů. Pečlivě vybírejte obchodní i životní partnery, ideální bude, pokud tyto dvě funkce svěříte jedné osobě. Je rovněž ideální čas usadit se a zařídit se pro sebe. Budete doslova překypovat energií. Zkuste ji ale směřovat do smysluplných činností a věnujte se poctivě práci. Na odpočinek sice nebudete mít pomyšlení, ale budete-li pociťovat únavu, odpočinete si a může pokračovat dál ve svém nezadržitelném tempu. Jako raci víte o čase své a jste plně rozuměni s tím, že každý ho má k dispozici jen omezenou část: proto se podle toho chovejte a nechtějte stihnout víc, než je vaše srdce schopno. Život je přeci tak krásný, škoda každé minuty, kterou už nevrátíte zpět.