Karma v astrologii

O karmě se mluví na každém rohu, jen málokdo však ví, co ve skutečnosti znamená. Tedy pokud pomineme to, že pod karmou se schovává i název pro topné zařízení. Faktem ale je, že jistá spojitost zde je, také umí pořádně zatopit. Ve skutečnosti je však vysvětlení poněkud složitější. Karma představuje přírodní zákon příčiny a důsledku. V astrologii to pak znamená přenos toho, co jsme v minulosti vytvořili (dobré, ale zejména to zlé) do současných životů, v nichž se nám to v ještě větší míře vrací zpět.

 

Jak se to projevuje?

Jistě jste si ve svém okolí všimli někoho, komu se dějí pro vás nepochopitelné osobní tragédie. Jde o člověka, kterého mají lidi rádi a nikdo mu nic zlého nepřeje. On přesto bojuje s větrnými mlýny. Zdá se, že zcela nespravedlivě, protože přece nezavdal žádnou příčinu proto, aby musel tak trpět. Zvlášť, když si uvědomíte, kolik syčáků okolo vás žije a jim se nic špatného neděje.

 

Pozor však, karma není osud!

Nesvádějte své neštěstí na osud a skutečnost, že jste obětí karmy, s níž nemůžete hnout. Karma je sice nevyhnutelná, ale je to proces, který vás má něčemu naučit (poučit). Nejde však o to, že byste měli karmu přijmout, a proto sklopit uši a svůj “trest” si poddajně protrpět, vydržet i útlak, bezpráví a různá onemocnění bez boje. Úkolem člověka je spíš pochopit proč, změnit se a naučit se uplatňovat své potřeby. Při práci s karmou záleží i na tom, jak je na tom naše mysl. Každý čin, myšlenka, slovo, jež bylo vysláno do prostoru se s ještě větší intenzitou vrací zpět, jako bumerang. Karma má určitý smysl a sleduje určitý cíl, pokud je ho dokonáno, ustane.

 

Jak vám astrologie pomůže s karmou?

Astrologie vám v tomto ohledu může dopomoci mnohé věci pochopit, najít cestu i způsob, jak se naučit žít v souladu a štěstí. Je totiž důležité uvědomit si, že jste nebyli stvořeni proto, abyste si odpykali trest z minulosti, ale abyste pochopili. I ten nejhodnější člověk dělá chyby. Je nutné si to uvědomit, mít se rád, vážit si sám sebe, umět se prosadit, uplatnit svá práva, a to bez toho, že byste se u toho museli zničit. Váš život by měl být v rovnováze. A právě v hledání cesty a harmonie je pro vás astrologie užitečná.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Zašlete mi SMS ve tvaru KARTA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Červená magie

Svět magie, kouzel a zaklínadel není jen o černé a bílé magii. To by bylo hodně strohé a jednoduché. Existují směry v magii, které jsou dost rozšířené a natolik specifické, že si vysloužily vlastní odvětví pojmenování, jako je například magie červená. Jak už barva napovídá, ubírá se tato magie směrem sexuálním, ovládání pomocí rituálů, jako jsou rituální soulože a další, s tím související okolnosti.

Den svatého Patrika

Každý rok 17. března mnoho lidí na celém světě slaví svátek svatého Patrika. Tenhle Patrik byl starověký duchovní, mnich, misionář a biskup. Kolují o něm různé legendy. A za svou slávu může za ta skutečnost, že byl jednou unesen nájezdníky a prodán v Irsku do otroctví. Tam prý spatřil Boha, který mu poradil, jak z otroctví utéct. A jelikož se mu to podařilo, stal se misionářem.

Záhady světa - bermudský trojúhelník

Záhady světa, které se dějí a nenechají jen tak někoho chladným jsou mystické a zajímavé zároveň. Pokud se stane něco, co má složité, často i žádné vysvětlení, přitahuje to pozornost mnoha osob, které si akci vysvětlí po svém. Každopádně takové momenty rozdělují osoby do několika kategorií.