Sexuální polohy zemního znamení

Býk

Pro Býka je nejdůležitější těsný kontakt s partnerem. Čím blíže si budete, tím bude Být více ve své rauši. Proto při sexuálních hrátkách volí polohy, kde jsou těla v jedné souhře, nejvhodnější je pak pozici „lžíce“, či poloha zezadu, kdy partner zcela objímá partnerku. Těsná blízkost dokáže Býka stimulovat k největší rozkoši, jako je schopen zažít. Potřebuje cítit druhé tělo, kůži i tep. Zde nalézá souhru, která pak dokoná neskutečný zážitek. Býka se dotýkejte, držte jej za ruku a přitiskněte pevně k sobě.

Panna

Dalo by se předpokládat, že znamení Panny bude hodně přízemní a submisivní, jenže to je jen zdání. Podle rčení, že tichá voda břehy mele, je i na tom Panna v sexuální oblasti. Panny nejsou žádné tintítka a v sexuálních hrátkách je dokáže odvázat naprosto všechno. Jsou hodně na silnější praktiky a nezaleknou se ani lehkého sada-masa. To je naopak ještě více rozdráždí. Polohy, kde plácají partnera jsou ty nejlepší. Hodně také experimentují, takže stěží řeknou na něco nového „ne“. Panny potřebují objevovat nový svět, a když jim navrhnete něco, co není tolik běžné, s radostí se na akci vrhnout. Stereotyp je zabíjí.

Kozoroh

Kozorozi jsou jistě velkým překvapením ve zvěrokruhu, protože ač na první pohled budí dojem strohosti a obyčejnosti, nic takového v sexuálních hrátkách neočekávají. Chtějí experimentovat a klidně půjdou i do rizika nějakých úrazů, ale nenechají se jen tak uchlácholit tradičními polohami. Také pozor na přílišnou konzervativnost, protože ta může způsobit nevěru ze strany Kozoroha. Zkrátka a dobře, není to zákeřnost, ale Kozoroh se chce bavit, takže bude i nevěrný, když na to přijde. Fyzicky náročné polohy sice dají zabrat, ale je to něco, co jej natolik vzruší, že dojde až k vyvrcholení. Zkuste třeba mosty, které dají dost zabrat, odměnou bude dokonalá vášeň.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

PARTNER PODLE HVĚZD - BLÍŽENCI

BLÍŽENEC POTŘEBUJE VZDUCH, ROZPROUDIT JEJ DOKÁŽE I OHEŇ

Vzdušná znamení jsou pro Blížence ideálními. Společné koníčky jim významně usnadní cestu životem a omezí Blížencovy sklony k nevěře a záletnictví. Myšlenkové názory sdílí s Váhou, která sdílí jeho nadšení pro cestování a umí unést i výkyvy nálad a deprese. Když jsou oba šťastní, je to přímo exploze serotoninu: umí se radovat jako žádná jiná dvojice pod slunce. Společně také rádi pomáhají a plánují akce, sbírky nebo dobrovolnické práce. Mají vyvinutý smysl pro solidaritu a jejich propojením se tento smysl zdvojnásobuje. Vynikající bude rovněž spojení s jiným Blížencem. Budete jako jedni z mála snášet své náladové změny a zvládnete je i krotit. Vzájemná blízkost bude lékem na všechny psychické a myšlenkové neduhy, jimiž trpíte. Problémem může být nadměrná podezíravost, které se nevyhnete, neboť víte, čeho jste sami schopní.