Bílá magie

Začínající čarodějky se s ní seznamují a také s ní začínají. Důležité je vědět, co je bílá magie a co vše obsahuje, a také se dozvědět i o černé magii, protože s tou si je neradno zahrávat. Může sice donutit mnoho záležitostí převést na svojí stranu a to i negativně, ale právě to je nebezpečné, protože se snadno může obrátit proti dotyčnému pokušiteli. Proto je doporučováno, držet se pouze bílé magie.

Co je bílá magie?

Její základní myšlenkou je, že vše, co je, pochází z vesmíru a do vesmíru se také vysílají všechny přání, tužby, lépe řečeno všechny síly pro přihrání si všeho dobrého. Bílá magie je vnímána jako nadpřirozená síla, kterou je potřeba pochopit a neučit se vnímat, poté je možno ji ovládat v rámci bílé magie. Opět je zde varování možného rozcestí, na které pokud se dostane, tak je to dost hazardní.

Rituál jako základ

Využívání bílé magie z praktického hlediska se nazývá rituál, kdy se využívá magických sil pro získání výhod, ale pořád na těch dobrých cestách. Existují prostředky a zejména síla, vnímání, kterému je potřeba se naučit, aby došlo k tomu, čeho je žádáno a to nese s sebou nejen tužbu vlastní, ale i nějaký obětní dar. Patří sem i očistné obřady, kdy je možno svoji duši očistit, vejít na lepší cestu a pokračovat s takzvaným čistým štítem.

Jak udělat rituál

Na tuto otázku zodpovídá mágovi vždy orákulum, což může být cokoli, co mág pro získání odpovědí na otázky používá. Nejčastěji to jsou taroty, ale hodně často jsou to i cikánské karty nebo runy. Používá se i meditace, kde dochází k silnému soustředění se, umění se oprostit od běžných starostí a naučit se vnímat duchovní síly. Metod v bílé magii je nejvíce, pro začínající osoby s bílou magií je vždy nejlepší zvolit karty, ideálně tarotové, které sami dost odhalují a ukazují.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Lída - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Zeptejte se na Váš osud přímo Vašich andělů. Andělské karty jsou propojením právě s těmito anděli, kteří Vás opatrují a provázejí Vaším životem. Andělé Vám pomáhají splnit životní poslání a úkoly, díky kterým se stáváte lepšími.

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Výklad tarotu sedm pohárů

V balíčku tarotových karet je celkem dvacet dva karet velké arkány a dalších padesát šest karet malé arkány. Označení arkán pramení z minulosti, tedy rozdělení podle stáří, kdy velká arkána je o dost starší a původním balíčkem tarotových karet, které i dle bádání nemají jasný původ.

Tajemná hora Blaník

Bájná hora Blaník pro Čechy legendární význam. Opředena je však i celou řadou tajemství. Blaník je 638 metrů vysoký. Najdete ho ve Středočeském kraji asi 10 kilometrů od Vlašimi. Byl symbolem naděje a spojen je se svobodou, svébytností českého národa a blanickými rytíři. Název hory je odvozen z keltského Blaniak.

Výklad tarotu deset mečů

Sedmdesát osm karet tarotových je rozděleno na velkou a malou arkánu. Původ karet nebyl vystopován, už i proto karty v sobě skrývají pořádnou dávku tajemnosti a kvůli tomu jsou lákavé, vzbuzují pozornost lidé, takřka na celém světě již několik století a jejich popularita prudce stoupá.