PARTNER PODLE HVĚZD - BLÍŽENCI

BLÍŽENEC POTŘEBUJE VZDUCH, ROZPROUDIT JEJ DOKÁŽE I OHEŇ

Vzdušná znamení jsou pro Blížence ideálními. Společné koníčky jim významně usnadní cestu životem a omezí Blížencovy sklony k nevěře a záletnictví. Myšlenkové názory sdílí s Váhou, která sdílí jeho nadšení pro cestování a umí unést i výkyvy nálad a deprese. Když jsou oba šťastní, je to přímo exploze serotoninu: umí se radovat jako žádná jiná dvojice pod slunce. Společně také rádi pomáhají a plánují akce, sbírky nebo dobrovolnické práce. Mají vyvinutý smysl pro solidaritu a jejich propojením se tento smysl zdvojnásobuje. Vynikající bude rovněž spojení s jiným Blížencem. Budete jako jedni z mála snášet své náladové změny a zvládnete je i krotit. Vzájemná blízkost bude lékem na všechny psychické a myšlenkové neduhy, jimiž trpíte. Problémem může být nadměrná podezíravost, které se nevyhnete, neboť víte, čeho jste sami schopní.

 

KDYŽ LÁSKA ZAHOŘÍ

Beran a jeho humor – to je kapitola sama pro sebe. Tím vás totálně odzbrojí a způsobí vám svalové křeče na bránici. Humor bude totiž zřejmě figurovat i ve vašem seznámení. Společné soužití už tak směšné ale nebude. Beran nejde pro hrubé slovo daleko a vy se umíte výtečně mstít. Pokud vypukne konflikt, jeho následky mohou být devastující a mohou podlomit důvěru, která je mezi vám křehká jako nejjemnější porcelán. Podobně na tom můžete být také se Lvem. Srandičky, srandičky a pak neustálé hádky a pláč. Neumíte se podřizovat, což Lev vyžaduje a máte sklon ve všem se vrtat a šťourat, což král zvířat nenávidí. Nikdo netvrdí, že takový svazek nemůže fungovat, ale připravte si pevné nervy, někdy to bude vážně drsné.

STŘELEC PRO VÁS NENÍ PARTNEREM

Střelec vás může přitahovat: jsou to krásní, ambiciózní lidé, kteří umějí milovat i beze slov. Je to ale všechno, po čem v životě toužíte? Kde je humor, společné zájmy a záliba v přírodě? Střelec má na prvních třech příčkách životního žebříčku jednu a tutéž položku: práce, práce, práce. Nemůžete to pochopit a berete to jako pouhý vtip. Opak je ale pravdou, Střelec nejen, že musí pracovat, on pracovat dokonce i potřebuje. Blíženec to se svými zahálčivými sklony nepochopí a záměrně vytvoří prostor konfliktu, v němž by mělo dojít k řešení. Jenže Střelec se nezmění, je prostě takový a práce je jeho přirozenou součástí, kterou se buď naučíte milovat také anebo je v nenávisti zavrhnete oba.

ŠTĚSTÍ MŮŽE NALÉZT NA ZEMI I VE VODĚ

Svým způsobem vám to může klapat i s Pannou. Pojí vás hvězdná prajiskra a to v planetě Merkur, kterou máte společnou. Počátky vztahu mohou být vzrušující, ale časem vyšumí. Pokud se však budete neustále zaměstnávat nějakými aktivitami, může se vám podařit vytvoření zajímavého a nevšedního vztahu. Chce to jen píli a vytrvalost. Stejné podmínky však nenaleznete u Býka ani Kozoroha: jejich povahy vás mohou zadusit. Štěstí můžete zkusit i u Raka nebo Štíra. Tedy pokud budete neustále vnášet aktivitu do vztahu: Rak je laxní sám o sobě, těžko by sám s něco vymyslel, Štír by se vám nápadem nemusel strefit do noty.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Výklad tarotu osm pohárů

Karty tarotu jsou známy na celém světě po několik století. Jejich původ je však nejasný, stále se nepřišlo na to, odkud skutečně pochází. Jisté je, že se do Evropy dostaly v době zámořských objevů a přežily dokonce i takové velké okamžiky, jako inkvizici. Dnes slouží nejen k hledání odpovědí na otázky, ale i zábavě.

PARTNER PODLE HVĚZD - VODNÁŘ

VODNÁŘ MŮŽE MÍT PRAKTICKY KOHOKOLIV

Ano, je tomu skutečně tak. Vodnář je ideálním partnerem pro Váhy a Váhy zase pro něj. Je schopen a hlavně ochoten nabídnou jim notnou dávku romantiky, kterou Váhy potřebují k životu jako sůl. Umí jeden druhého ocenit a těšit se z maličkostí. Pokud se setkají dva neznámí zrozenci těchto znamení, musí se na sebe alespoň podívat. Přirozeně si rozumí, Vodnář potřebuje, aby mu někdo řekl, že jeho sny se mohou splnit. Blíženci jsou také vhodným partnerem, Vodnář bude obdivovat jejich bezstarostnost a věčně zasněné pohledy. Najde-li si Vodnář Vodnáře, je důležité stále něco podnikat. Rychle vejdou do tunelu stereotypu, kde se světla na konci nemusejí vůbec dočkat. To, že si rozumí, ale nenaplní absenci vášně a romantiky, která v tomto vztahu nastane. Doplňovat ji ale mohou každý den, chce to jen nalézt cestu.