Karma v astrologii

O karmě se mluví na každém rohu, jen málokdo však ví, co ve skutečnosti znamená. Tedy pokud pomineme to, že pod karmou se schovává i název pro topné zařízení. Faktem ale je, že jistá spojitost zde je, také umí pořádně zatopit. Ve skutečnosti je však vysvětlení poněkud složitější. Karma představuje přírodní zákon příčiny a důsledku. V astrologii to pak znamená přenos toho, co jsme v minulosti vytvořili (dobré, ale zejména to zlé) do současných životů, v nichž se nám to v ještě větší míře vrací zpět.

 

Jak se to projevuje?

Jistě jste si ve svém okolí všimli někoho, komu se dějí pro vás nepochopitelné osobní tragédie. Jde o člověka, kterého mají lidi rádi a nikdo mu nic zlého nepřeje. On přesto bojuje s větrnými mlýny. Zdá se, že zcela nespravedlivě, protože přece nezavdal žádnou příčinu proto, aby musel tak trpět. Zvlášť, když si uvědomíte, kolik syčáků okolo vás žije a jim se nic špatného neděje.

 

Pozor však, karma není osud!

Nesvádějte své neštěstí na osud a skutečnost, že jste obětí karmy, s níž nemůžete hnout. Karma je sice nevyhnutelná, ale je to proces, který vás má něčemu naučit (poučit). Nejde však o to, že byste měli karmu přijmout, a proto sklopit uši a svůj “trest” si poddajně protrpět, vydržet i útlak, bezpráví a různá onemocnění bez boje. Úkolem člověka je spíš pochopit proč, změnit se a naučit se uplatňovat své potřeby. Při práci s karmou záleží i na tom, jak je na tom naše mysl. Každý čin, myšlenka, slovo, jež bylo vysláno do prostoru se s ještě větší intenzitou vrací zpět, jako bumerang. Karma má určitý smysl a sleduje určitý cíl, pokud je ho dokonáno, ustane.

 

Jak vám astrologie pomůže s karmou?

Astrologie vám v tomto ohledu může dopomoci mnohé věci pochopit, najít cestu i způsob, jak se naučit žít v souladu a štěstí. Je totiž důležité uvědomit si, že jste nebyli stvořeni proto, abyste si odpykali trest z minulosti, ale abyste pochopili. I ten nejhodnější člověk dělá chyby. Je nutné si to uvědomit, mít se rád, vážit si sám sebe, umět se prosadit, uplatnit svá práva, a to bez toho, že byste se u toho museli zničit. Váš život by měl být v rovnováze. A právě v hledání cesty a harmonie je pro vás astrologie užitečná.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Metody věštění budoucnosti podle kyvadla

Předvídání budoucnosti je snad pro každého tak trochu zábavné, ale i poučné. Jsou lidé, kteří to skutečně berou jako zpestření života a součást právě zábavy, ale jsou i tací, kteří se tomuto věnují dlouho a tak umí pracovat, v tomto případě s kyvadlem tak, aby věštění budoucnosti bylo skutečné, dalo odpověď na kladené otázky.

KYVADLO – ROZHOUPEJTE SVŮJ OSUD

Věštění pomocí kyvadla je skutečně jednodušší, než by se mohlo zdát. Více méně k němu totiž ani nepotřebujete nic kupovat: stačí závaží zavěšené na provázku. Dá se použít i řetízek s přívěškem nebo prsten. Mnohem důležitější je soustředěnost, koncentrace a myšlenka. V ní je totiž síla celého principu věštby. Pokud se ptáte proč zvolit kyvadlo na místo karet nebo věštby z kávové sedliny, odpověď je skutečně prostá: rychlost a ve většině případu jednoznačná odpověď ANO – NE.

HOROSKOP 2015 BLÍŽENCI

Ani pro vás, milí Blíženci, to nebude lehké období. Nebuďte sobečtí a nezmatkujte. Počítejte s prověřením vaší psychické stability. Zkuste zkrotit svou bezmeznou důvěřivost a nenechte si mazat med kolem úst. Sladké řeči a lichotky budou zaznívat ze všech stran, ale málokdy budou mít upřímný základ. Pokuste se být asertivní a naučte se říkat ne, může vám to pomoci zachránit vztah nebo dosáhnout povýšení v zaměstnání. Bude se vám to v tomto roce hodit víc než kdy jindy. Blíženci mají tu smůlu, že jsou rozdvojeným znamením a střídavě převládá jedna nebo druhá osobnost, ukrytá v duši tohoto zrozence. Už teď jste náchylní k depresím a letošní rok s vámi pořádně zacloumá. Než se rozhodnete co a jak, počítejte v duchu do deseti, hodně spěte a odpočívejte. Zkuste také meditaci v rytmu relaxační hudby: pročistí mysl a pomůže vám utřídit myšlenky. Budete potřebovat jasnou hlavu.