DOVOLENÁ PODLE HVĚZD

Nemůžete se rozhodnout, kam letos v roce 2015 na dovolenou? Co od ní vlastně vůbec očekáváte? Mnozí relaxaci, klid, jiní poznávání a zábavu. To jak budete trávit volno, není podstatné, co je důležité je to, abyste si to maximálně užili! Proto se poraďte s hvězdami, neboť ony vědí všechno: i to, kam byste se měli vydat a kde vám bude nejlépe.

Beran

Za dovolenou letos nechcete utrácet a nikdo se vám nemůže divit. Chápejte ale na druhou stranu své blízké nebo kamarády a zkuste vymyslet kompromis. Nikdo přeci nechce, abyste zapomněli na moře, zkuste slevové dovolené v Itálii, Řecku nebo Thajsku: najdete tam výhodné tipy. Sníte o klidu a samotě, navštivte takové místo, pookřejete.

Býk

Letos vás nečeká jedna dovolená, ale hned několik. Můžou to být klidně jen pobytové víkendy, ale bude jich hodně a bude to stát za to. Vyrazte s lidmi, sami necestujte. Pravděpodobně vás bude provázet osoba, na které vám velmi záleží. Položte jí na cestě otázku, po jejíž odpovědi tajně toužíte, vyplatí se to.

Kozoroh

Vyrazíte k moři i do Tuzemska. K moři kvůli partnerovi, krásami domoviny pak potěšíte svoje srdce. Nížiny jsou překrásné, vám ale nejlépe udělá horský vzduch: vyzkoušejte hory, klidně je zkuste pokořit všechny, máte na to celé léto. Jedině tam totiž vypnete pracovní režim a hodíte se do pohody. Na cestách vás budou čekat obchody – nebojte se navazovat nové kontakty, nikdy nevíte, kdy se vám to může hodit.

Lev

Exotika, to je to, co vás letos potěší. Můžete vyrazit klidně i sami, umíte se o sebe postarat a ve světě se neztratíte. Kuba, Emiráty, Dominikánská republika. Vyzkoušejte místní speciality a naučte se tančit i rozmlouvat v místním dialektu. Poznáte místa, kam se budete chtít po zbytek života vracet.

Panna

Je možné, že letošní dovolenou odložíte na zimu nebo podzim. O to více se však můžete těšit! Přes léto budete zavaleni prací, takže si pořádně vyděláte, navíc jste pověstní nesnášenlivostí k davům turistů a citlivě si chráníte písek kolem sebe. Počkejte si a vyrazte za exotikou: čeká tam na vás tajemný cizinec nebo cizinka.

Rak

Kde jinde než u vody to letos bude Rakům slušet nejvíce. Chcete projet Středomoří a není důvod proč se na takový trip nevydat. Neprohloupí ani, kdo zůstanou doma: sjíždění řek, lahodná chuť vína a poznání osudové lásky. Nezapomeňte se konečně naučit chytat ryby!

Ryby

Letos možná poprvé v životě sáhnete po last minute a neprohloupíte. Dovolenou si nejlépe užijete sami nebo v doprovodu kamaráda či kamarádky, kteří s vámi vydrží celý den u vody. Hvězdy přejí románkům – ale pouze na dovolené! Jakmile nasednete zpět do letadla nebo autobusu, jiskřička lásky pohasne.

Střelec

Na lehátko u moře si kromě slunečních brýlí a opalovacího krému vezmete i práci. Bohužel, budete muset. Pracujte však tajně, jinak naštvete partnera. Hvězdy prorokují přítomnost potomka, který vás na dovolenou doprovodí. Jednoduše, buď si jej s sebou již přinesete anebo z dovolené odnesete.

Váhy

Možná by se vám letos vyplatila dovolená doma. Zdolejte horu, navštivte místo, odkud pocházejí vaši předci. Idylku na chalupě u jezera budou ale neustále narušovat telefonáty. Vypněte mobil, natáhněte se na lehátku a pusťte si oblíbenou hudbu.

Vodnář

Bude vám dobře kdekoli v přírodě. U nás zkuste luhy a háje, kam nevkročila ani noha, v zahraničí vás potěší velehory. Jste otužilí, vykoupat e zvládnete i v horském jezírku, moře ke štěstí nepotřebujete.

Štír

Luxusní dovolenou letos budete absolvovat bez partnera. Je čas utřídit si myšlenky a pročistit hlavu. Podumejte nad tím, zda je lepší být jen přátelé nebo milenci, vyřešte vztahy. Svobodomyslnější povahy budou mít dovolenou s nádechem erotiky. Užijte si to, pokud chcete: pokud nebudete mít zájem, dejte šanci alespoň přátelství.

Blíženec

Cítíte tu vůni moře? Už balte kufry, zahraničí na vás čeká. Španělsko, Portugalsko nebo Itálie? Tam všude si báječně odpočinete. Nezadaní prohrají svoje srdce: ale hvězdy slibují, že to bude překrásná hra. Pamatujte však, že hazard není zdravý, tak to nepřehánějte.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

O astrologii

Zjednodušeně popsat, co je astrologie, není vůbec snadné. Pro někoho je to věda, pro jiného pavěda a pro dalšího dokonce životní styl. Původně měla astrologie za úkol rozeznat čas, postupně se však její role poněkud změnila. Dnes astrologie zkoumá dění ve vesmíru a jeho vliv na člověka. Důležité je přitom postavení planet v daném okamžiku (nemusí to být vždy jen v okamžiku narození daného člověka).

Výklad tarotu deset mečů

Sedmdesát osm karet tarotových je rozděleno na velkou a malou arkánu. Původ karet nebyl vystopován, už i proto karty v sobě skrývají pořádnou dávku tajemnosti a kvůli tomu jsou lákavé, vzbuzují pozornost lidé, takřka na celém světě již několik století a jejich popularita prudce stoupá.