PŘÍPAD RODINY PERRONOVY – ČÁST PRVNÍ

Je zima roku 1970 a agent z realitní kanceláře předává klíče sympatickému manželskému páru. Roger a Carolyn Perronovi právě koupili svůj vysnění dům, majetek staré rodiny Arnoldových, na Round Top Road ve městě Harrisville, ležící na území státu Rhode Island. Je velký, prostorný a má v sobě cosi, co jej činí zvláštně přitažlivým. Historie této stavby sahá daleko do minulosti a starobylost z něj přímo čiší. Roger Perron později vypověděl, že je něco přímo nutilo dům koupit, jako by mu tuto děsivou koupi našeptávali snad sami duchové, kteří se ve stěnách domu těšili na své budoucí oběti. Když Carolyn poprvé překročila práh domu, ovanul ji nepopsatelný chlad. Chlad, který ve vteřině pronikl a zakousnul se do tkání a do masa, odkud putoval dál až k samému srdci. Cítila smutek a bolest, avšak Rogerovi se se svými pocity nikdy nesvěřila. Po dohodnutí obchodu jim realitní makléř podává ruku se slovy: „Ať se vám dobře bydlí. A nechejte první noc rozsvíceno, prý to přináší štěstí.“

Rozlehlý dům nabízel přes deset pokojů a byl ideálním domovem pro početnou rodinu. Jeho odkoupení bylo tedy nasnadě. Pozemek i zahrada byly rovněž okouzlující a mladý člověk si snadno dokázal představit, jak krásné to bude bydlení, až se vše opraví a dá do pořádku. Dostatek prostoru schvalovaly i děti: mít si kde hrát, skotačit je snem každého dítěte. Nancy a Christine Perronovy dostaly společný pokoj, stejně jako Cindy a April, jediná Andrea měla ložnici sama pro sebe. O tom, co je bude čekat, když se poprvé ukládaly ke spánku, neměly ani ponětí.

STRAŠENÍ ZAČÍNÁ

Začalo to téměř ihned po nastěhování. Šumění a šelesty podivného ticha se ozývaly chodbami, a jak rychle se objevily, tak rychle i zanikly. V domě byl neustálý a podivný chlad, který nevymizel ani po intenzivním vytápění. Když nastalo ticho, bylo možné zaslechnout kroky… Před prodejem domu jim realitní agent zatajil podstatné informace z historie domu. Později se Roger dozvídá o podivných úmrtích, která jsou s domem spjata a týkala se především majitelů domu a jejich potomků. Oběšení, otravy, sebevraždy, znásilnění a nevyřešené případy pohřešovaných dětí, smrt utopením, stopy krve bez nálezu těla.

Nikdo nikdy nepochyboval o tom, že duchové zjevující se v Harrisville jsou právě ti, kdož za podivných okolností zemřeli anebo zmizeli v tomto domě. Kromě strašidelných zjevení, působily v domě také podivné úkazy a nevysvětlitelné jevy. Levitující postele, židle, které se samy zasouvaly a zase odsouvaly od stolu, padající obrazy, které měla shazovat ze stěn neviditelná ruka. O případu rodiny Perronových se toho ví, díky poslední filmové adaptaci z roku 2013 z dílny Jamese Wana, hodně. Vzniklo i mnoho knih, kde se zpracování jejich příběhu věnují autoři známí i méně známí. Mnoho se však neví, právě o oněch případech, které daly stavbě status strašidelného domu.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Kartářka Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Zašlete mi SMS ve tvaru SEN datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články