Dejte si pozor na věci, které vám kradou energii

Rozbité a nefunkční věci

Je absolutním nesmyslem doma skladovat něco, co už ztratilo svou funkci a význam. Pokud je to možné, opravte to a jestli ne, tak se toho prostě zbavte. Je přitom jedno, zda se jedná o kapající kohoutek, naštípnuté talíře, porouchané rádio anebo fotoaparát. Nic, co funguje jen tak na půl, vám do života nepřinese nic dobrého. Věci se budou zadrhávat, příležitosti budou ubývat a peníze budou odtékat.

Dárky, které nechceme a dárky od lidí, které nesnášíme

Mít doma věci od lidí, na které máme averzi, je absolutním nesmyslem. Je to jako bychom dobrovolně strkali hlavu do oprátky. Tyto věci našemu domu nepřinesou nic dobrého. Jde o dárky rovné černé magie, které nám budou škodit. I kdyby daná věc byla sebevíc hezká a drahá, pokud je darovaná člověkem, který nám nepřeje nic dobrého, je to jako se Sněhurčiným jablkem. Jedinou cestou pro záchranu jej buď vyhodit anebo předat dál tam, kde už nebude škodit.

Dejte si pozor na zrcadla!

Zrcadla jsou mocným magickým prostředkem, jenž se užívá k mnoha čarodějným rituálům, avšak stane-li se, že zšednou nebo zmatní, vezme energii každému, kdo okolo něj projde. Jde o ohromného energetického upíra. Nad takovými zrcadly proto nepolemizujte a okamžitě se jich zbavte! Přinese vám to ohromnou úlevu.

Suché květiny nejsou nostalgií, ale energetickými upíry

Mnoho lidí si je s velkou oblibou uchovává na památku. A ony vážně chvíli nevadí, ale neměly byste je mít doma déle než 3 měsíce, protože pak tyto květiny začnou energii ubírat. Ostatně je to stejně i se sezónní výzdobou. Po skončení sezóny je prostě bez milosti skliďte a vyměňte za nové.

Hračky po dětech

Hračky i staré oblečení po rychle rostoucích dětech je velký problém řady rodin. Byt však není nafukovací a i když k věcem inklinujete a je vám líto se jich zbavit, jejich hromadění vám příliš štěstí nepřinese. Čas stejně nevrátíte a nakonec vám budou jen překážet. Smutná nostalgie navíc taky příliš nepřidá. Vdechněte věcem druhý život, a proto pokud máte kam, věci přesuňte lidem, kteří je ocení a využijí anebo je jednoduše vyhoďte.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Regína - Horoskop na tento rok

Znamení Vodnář
Specializace Magie, tarot, hvězdy, kyvadlo
Zaměření Osobní horoskop na celý rok

Zajímají Vás události, jež čekají právě Vás v tomto pro mnohé možná obtížném roce? Jmenuji se Regína a s pomocí horoskopu určíme štastné i méně štastné okamžiky, které Vás v tomto roce čekají. Říká se, že štěstí přeje připraveným, buďte i Vy připraveni na svoji budoucnost a Váš život se stane jednodušším. 

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Výklad tarotu dvě hole

Tarotové karty jsou oblíbené pro výklad budoucnosti a čím dál častěji se lidé na věštbu s karet obrací. Často jen třeba kvůli zábavě, ale je jistě zajímavé zjistit, co nás čeká a co nás může změnit. Balíček tarotových karet obsahuje celkem sedmdesát šest karet, z nichž každá má svůj vlastní význam.

ODLEJTE SI KUS SVÉ BUDOUCNOSTI – VĚŠTBA POMOCÍ VOSKU JE IN

Nejen pomocí kyvadel a karet se dá zjistit budoucnost. Do módy se opět vrací stará metoda, kterou hojně využívaly naše babičky a babičky jejich babiček: věštba z voskovek neboli pravých svící. V dřívějších dobách existovalo mnoho druhů svíček a každá se užívala k jiné příležitosti. Podle toho, u jaké příležitosti byly zapáleny, také určovaly druh věštby. Svíce se zapalovaly při svátcích, mších, úmrtích i narozeních, doprovázely člověka ve tmě a to ať už v té noční nebo tehdy, kdy jeho život pohasl. Světlo bylo odedávna jakýmsi prostředkem ochrany a komunikace mezi Bohem a člověkem. Také pohanští Slované věřili v čarovnou moc ohně a světla. Zkuste to taky a posviťte si na to, co vás čeká a nemine.

Jak poznat, že jste se stali obětí černé magie

Vedle bílé magie existuje i magie černá, negativní, která chce lidem jen uškodit. Přesněji, ten, kdo ji užívá chce někomu ublížit, poškodit mu zdraví anebo jej dokonce touží sprovodit ze světa. Jedním z nejznámějších projevů černé magie je přitom prokletí.

Chcete poznat, zda jste se nestali obětí černé magie? Máme pro vás informace, díky nimž to zaručeně poznáte.

Kávová sedlina? Naučte se v ní číst jako profesionál!

Milujete dobrou kávu a rádi si ji dopřáváte při četbě horoskopu nebo čtení o esoterice? Co spojit příjemné s užitečným a dopřát si lahodnou kávu a přitom se dozvědět co vás čeká? Káva je všemocná rostlina, která už po mnoho století, pomáhá v medicíně, povzbuzuje mysl i duši a slouží k výčtu budoucnosti. Naučit se číst v kávové sedlině můžete i vy.