SPIRITISTICKÁ TABULKA

Na naše otázky nám kromě hvězd, kartářek či hadačů z ruky, dokáží odpovědi i ti, jenž mezi námi už dávno nejsou. Sídlí na druhé straně, znají minulost i budoucnost a zdržují se v přítomnosti, tedy v rovině našeho bytí, což jsou pro navázání spojení ideální podmínky. Řeč je o mrtvých: komunikace s dušemi zemřelých nabyla na extrémní popularitě v 19. století, následně pak opět klesla a znovuzrození jí, díky masovým úmrtím, zajistila až první světová válka. Všechno to začalo před mnoha a mnoha lety, kdy pod nánosem vědecké a technické revoluce začali lidé bažit opět po něčem mystickém a duchovním. Následně se stalo běžnou součástí kabaretních spolků a klubů, že se kolem takzvaného média sešla společnost, která měla otázky: nejprve ohledně toho, zda lze komunikovat s mrtvými. Přivolání ducha samotného bylo sice vzrušující, ale lidé se chtěli ptát dál a to mnohem konkrétněji.

SPOJENÍ S MRTVÝMI

Aby byla komunikace snadná, užívá se při seancích spiritistické tabulky, opatřené jasnými znaky v podobě písmen a čísel, prostřednictvím níž duše zemřelého komunikuje. Je uváděno, že lze komunikovat nejen s dušemi mrtvých, ale také s duchy a démony jako takovými, jejichž působení na světě nepředcházela smrt. Spiritistická tabulka má mnoho jmen a nalézt ji může pod pojmy, jako jsou Ouija, Weeja, případně také Weeji.

PÍSMENA, SLOVA, ČÍSLICE

Tabulka jako taková může mít tvar kruhu, oválu a je dostání i ve čtvercovém provedení. Najdeme na ní abecední znaky, čísla a někdy také celá slova: možná, nevím, nikdy. Relevantní tabulka je také opatřena symbolem nebo slovem konec, kterým je ukončována komunikace ze strany entity. Součástí komunikačního zařízení je dále trojúhelník ve tvaru šipky či kruhový prsten, který tahy prostřednictvím média udává písmena, z nichž vyvstávají slova. Použít však můžete i cokoliv jiného: sklenici, kamínek nebo třeba hrací kostku. Obecně se má ale za to, že předmět by měl mít dostatečné rozměry a neměl by být lehký – zde by mohlo dojít k situaci, kdy jej nebude moci entita posunout.

MRTVÍ PROMLOUVAJÍ

Dřívější klišé, že je ke komunikaci za potřebí médium (tedy člověk nadaný darem naslouchat duchům), je dávno pasé. Komunikovat s duchy může kdokoliv, má-li potřebné znalosti a především víru. Právě o schopnost věřit v odpověď z druhé strany je klíčem k úspěšnému navázání spojení. Rovněž není zapotřebí alespoň dvou osob, jsou lidé, kteří komunikují s mrtvými výhradně sami a i ze strany duchů je toto kladně přijímáno. Zásadním pravidlem je, jako i v jiných formách komunikace s kýmkoliv, slušnost, prosba a závěrem poděkování. Nikdy byste se však neměli pokoušet navázat spojení s dušemi, které mají za sebou negativní minulost.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Regína - Horoskop na tento rok

Znamení Vodnář
Specializace Magie, tarot, hvězdy, kyvadlo
Zaměření Osobní horoskop na celý rok

Zajímají Vás události, jež čekají právě Vás v tomto pro mnohé možná obtížném roce? Jmenuji se Regína a s pomocí horoskopu určíme štastné i méně štastné okamžiky, které Vás v tomto roce čekají. Říká se, že štěstí přeje připraveným, buďte i Vy připraveni na svoji budoucnost a Váš život se stane jednodušším. 

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Láska podle zvěrokruhu: jak poznáte, že vás milují?

Článků o tom, jaká jsou v lásce jednotlivá znamení, už tu bylo řečeno dost a dost, ale jen málokteré byly tak pravdivé! Chcete vědět, jak vám poví Beran o své náklonnosti? Jak ulovit Lva, který je sám lovec a nedá se na něj jít jen tak nebo si nejste jistí signály ze strany ostýchavé Panny? Hvězdy k nám jasně promlouvají, ovlivňují naše myšlení i chování a to především v emoční a citové oblasti. Není snadné se v tom všem vyznat, s námi však můžete nahlédnout do tajů planet a dozvědět se, co a jak.

Metody věštění budoucnosti z čajových lístků

Předvídat, nebo věštit budoucnost lze opravdu snad z čehokoli. Je to především proto, že vše souvisí se vším a také to, že co je vám osobní pak má určitou spojitost s vaším životem a také i tím, co se stane. Populární metodou věštění budoucnosti je z čajových lístků, tedy taková metoda, která se obvykle provádí v čajovnách, a tam, kde se podává kvalitní čaj ze skutečných čajových lístků.