Co o vás prozrazuje rukopis

To, jak člověk píše, zajímalo lidi již od pradávna, přesněji řečeno od dob, kdy se písmem začali vyjadřovat. Patří proto ke starým metodám zkoumajících člověka. Metoda je všeobecně známá jako grafologie a z postu čarodějnictví si vydobyla důvěryhodný post. Dnes se znalost písma užívá u soudu, mimo něj ji užívají i různé firmy, a to z těch nejrůznějších důvodů (třeba v rámci přijetí zaměstnance).

Písmo o nás dokáže prozradit víc, než bychom chtěli. Rukopis dokáže poodhalit náš temperament, náladu, sebevědomí i povahové vlastnosti, kromě toho vaše písmo prozradí i vaše komunikační schopnosti, schopnost odolávat stresu, náladovost anebo stálost, to, zda jste introvert nebo extrovert a také, jak jste na tom momentálně. Jste zdraví? Unavení? Psychicky na dně? Truchlíte? To vše je možno z rukopisu odhalit. Grafologie je dnes právem uznávanou vědou, která tvoří součást psychologie. Odborníky na grafologii můžete potkat i mezi kartáři a astrology. Jednoduché základy se můžete naučit dokonce i sami.

Rukopis vážně prozradí i chorobu?

Ano, zkušení grafologové z nepatrných drobných změn dokáží rozeznat mnoho, a to i chorobné změny. Nutno však poznamenat, že ve většině případů to však není jednoznačné. Technika písma může napovědět, zda je pisatel levák, jestli člověk trpí oční nemocí, psychickým problémem, závislost na alkoholu, poranění levé mozkové hemisféry a dokonce je možné poznat, zda dotyčný nemá cukrovku nebo problémy s krevním oběhem.

Pozor, nejen rukopis, ale i kresba o vás může ledasco prozradit

Může se vám to zdát neuvěřitelné, ale i z obrázku a dokonce i čmáranice, je možné ledasco přečíst. Jde totiž obraz snění. Prozradit o vás může, jestli máte problém s nějakou drogovou závislostí, anorexií anebo stresem. Kresba je vůbec nejzřetelnější u teenagerů. Zajímavě vypadá i kresba vlastního autoportrétu. Důležité přitom je i umístění obrázku.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Zašlete mi SMS ve tvaru RADA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Bachovy esence

Bachovy květové esence jsou alkoholové roztoky esencí z květů mnohokrát naředěné. Jde o léčivý produkt homeopata Edwarda Bacha, který tvrdil, že i v květech je možno nalézt léčivé účinky rostliny. Hluboce se této myšlence věnoval a vyvíjel homeopatické produkty, které obsahují 50:50 vody a líh (25-40%). Vlastně se jedná o prapůvodní podobu tinktur.

Dělení magie

Síla a moc, jak ovlivnit osud, ale i někoho jiného. To je magie, tajemná síla, kterou je možno využít ve svůj prospěch, nebo také prospěch někoho jiného a také, bohužel i v neprospěch. To je již úděl obecné magie, která je dělí, jak mnozí vědí – na černou, tu temnou a bílou, tedy pozitivní magii, jenže jsou i další druhy magií, které lze uplatnit.