HOROSKOP 2015 VODNÁŘI

Minulost je synonymem pro časový úsek, který již uplynul a je za vámi. Prošli jste si velkým počtem zkoušek, neshod na pracovišti i v rodině. Díky příznivým vlivům hvězd už je vše nešťastné zažehnáno a na čase je odpuštění, které uklidní duši a obnoví stará přátelství. Pokud vám dosud podnikání nic neříkalo, je na čase o této možnosti obživy popřemýšlet. Můžete se pustit do aktivit spjatých s přírodou a ekologií: pálí vám to a pro záchranu trochy zeleně uděláte maximu. Přírodu kolem sebe potřebujete a jste jejím obdivovatelem. Vyzkoušejte i dotační programy, může se vám zadařit. Pokud hodláte změnit místo, nasměrujte své kroky opět k oblasti hospodářství a ekologie. Nemusíte ohromit znalostmi, důležité je nadšení a zápal pro věc, kterým disponujete.

LÁSKA A RODINA

Nastalo období odpuštění, obnovení starých svazků a budování nových přátelství. Vás samotných by se svatba letos týkat neměla, na druhou stranu budete ale několik svateb absolvovat v roli hosta nebo svědka. Tento oficiální akt lásky vás nadchne a budete přemýšlet o partnerovi. Máte sklony k žárlivosti, což nedělá dobrotu v žádném vztahu. Možná si to ani neuvědomujete, ale urážíte tím partnera. I když to občas skřípe, dal by za vás ruku do ohně. Za pokus stojí absolvování kurzu na vylepšení osobnosti. Najít své nedostatky a umět je pojmenovat, případně se jich i zbavit – to bude váš letošní úkol. Mějte se rádi.

VZDĚLÁNÍ A KARIÉRA

Zajímá vás příroda, ale není to váš obor, který jste vystudovali? Nevadí! Pořiďte knihy, časopisy a pozvedněte svůj zájem na úroveň profesionála. Bude vás to bavit a pomůže vám to nasměrovat kariéru. Necestujte za poznáním do zahraničí. Dovolená v Česku vám prospěje. Navštivte ekofarmy, promluvte s chovateli a zkuste popřemýšlet o svých ambicích. Letos zasadíte semínko, které rychle vyklíčí. Bude to semínko vaše vlastního projektu nebo plánu, které může vykvést do krásy a rozrůst se do obřích rozměrů. Chce to jen péči a píli, kterou máte. Překonejte vrozený ostych, najděte ztracené sebevědomí.

CO VÁS ČEKÁ A NEMINE

Na programu je poznání sebe sama, nahlédnutí do svého nitra a poznání. Pravděpodobně odpustíte starou křivdu a ulevíte na duši sobě i hříšníkovi. Udělejte první krok, ten, koho sžírá svědomí a chybí mu odvaha, na to čeká. Vaše velkorysost se vyplatí. Život je příliš krátký na to, aby se člověk pořád jen mračil. Popřemýšlíte o vlastním podniku, můžete uspět.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Regína - Horoskop na tento rok

Znamení Vodnář
Specializace Magie, tarot, hvězdy, kyvadlo
Zaměření Osobní horoskop na celý rok

Zajímají Vás události, jež čekají právě Vás v tomto pro mnohé možná obtížném roce? Jmenuji se Regína a s pomocí horoskopu určíme štastné i méně štastné okamžiky, které Vás v tomto roce čekají. Říká se, že štěstí přeje připraveným, buďte i Vy připraveni na svoji budoucnost a Váš život se stane jednodušším. 

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63

Zašlete mi SMS ve tvaru VESTIT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Výklad tarotu páže mečů

Tarotových karet je v celém balíčku sedmdesát šest a každá z nich má svůj vlastní význam. Karty se používají k předvídání budoucnosti po mnoho let, století a přežily i takové nepřízně osudů, jako byly nejen světové války, ale především čarodějnické procesy. Tarotové karty jsou v poslední době dost populární.

Jak se k sobě hodí vodnář a býk

Protiklady se přitahují, říká se. A pokud je to pravda, pak právě těmto dvěma, vodnáři a býku bude vztah jen vzkvétat. Od přírody jsou oba dost odlišní, což ale zas tolik nevadí, protože navenek působí jako naprosto neohrožený jedinec, pokud jsou tedy spolu. Každý má své vlastnosti, které ten druhý právě postrádá a tak se naprosto dokonale doplňují. Okolí jim jejich vzájemný soulad může jen závidět.

Vařte podle hvězd: zemská znamení

Zemská znamení jsou neodmyslitelně spjata s půdou, zelení a úrodou. Tomuto živlu dominují hned dva býložravci: býk a kozoroh. Panny jsou v roli hospodářů – pastevců a velmi často spolu právě tato znamení tvoří pro výrazně vzájemnou přitažlivost společnou domácnost. Inklinují totiž k zájmům o pěstování všemožných plodin a píli, která vede k dobré úrodě. Jejich chutě jsou podobné a dávají přednost obilovinám, luštěninám a zelené stravě. Stravují se skromněji a obvykle jim stačí menší porce. Jsou však i proslulými dietáři a to ať už odůvodněně nebo v rámci posedlosti dokonalou figurou.

Kategorie: Horoskopy Astrologie Zdraví hubnutí a diety