Důležitost data narození

Numerologie je známá věda, která slouží také jako jistá zábava. Alespoň dle základních pravidel a postupů. Jejím předpokladem je to, že datum narození člověk ovlivní dost silně. Osudové číslo tak ukáže na silné stránky osobnosti.

Jak spočítat osobní číslo?

Není k tomu potřeba žádné zvláštní vědy. Postačí znalost z první třídy základní školy a to sčítání. Pakliže jste se narodili 7. 10. 1985, pak bude vaše osobní číslo podle rovnice 7+1+0+1+9+8+5= 31, 3+1 = 4, tedy číslo 4.

1 – sebevědomí

U jedniček to ani být jinak nemůže. Jsou obdařeny zdravým sebevědomím hned od narození a mají jej na rozdávání. Jsou samostatné, zvídavé a dokážou velké věci i bez pomoci druhých. Jsou o přirození vůdci. Nedělá jim dobře, pokud musí být na někom závislí, od někoho vyžadovat pomoc. Neumějí si o ni říct.

2 – pocity

Tito lidé potřebují partnera, svoji druhou polovičku, o kterou se mohou opřít. Dají hodně na pocity, a pokud je možno, vyhýbají se rozhodování, nechávají vše plynout tak, jak je. Hodně špatně se vyrovnávají se stresem.

3 vnitřní vyrovnanost

Inteligentní osoby, s ohromnou dávkou kreativity. Milují komunikaci a diskutují rádi s lidmi. Jsou vnitřně vyrovnaní, ale chybí jim kousek taktu. Mezeru je také možno vnímat u diplomacie, kurz tohoto umění bude pro ně prospěšný.

4 – individualita

Jsou praktičtí, potrpí si na pořádek, klid a pohodu. Jsou to pracovití lidé a nadbytkem fyzických sil. Proto je pro ně sport a fyzická aktivita nutná.

5 – mnoho tváří

Filozofické úvahy jsou zde vítané. Pětky jsou lidé houževnatí, milují osobní svobodu a jsou aktivní.

6 – změny

Lidé nadaní, plni lásky, soucitu i harmonie. Šestky vyžadují obdiv a k životu potřebují rozdávat a přijímat lásku.

7 – struktura

Sedmičky uzavřené, až mystické. Jen tak někomu nevěří a pro ostatní jsou divní, záhadní a komplikovaní.

8 – soucit

Dávka soucitu je typická pro osmičky, osobnosti, které jsou silné a plní energie. Dokážou rozdávat radost.

9 – přijetí

Radit druhým je jejich osobním poslání. Devítky jsou prostě mudrci od narození. Jsou hodně zodpovědní a spolehliví.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Jak se k sobě hodí Střelec a Ryby

Naprosto senzačním spojením je to mezi Střelcem a Rybami. I když se to na první pohled nemusí zdát, ti dva jsou zrozeni jeden pro druhého a budou spolu vést dlouhý, bezproblémový život plný vášně, zábavy a porozumění. Dokážou spolu najít cestu i v naprostých paskvilech, spolu prostě budou jedineční.

Numerologie – číslo 9

Speciální nauka o číslech, která čísla zkoumá z té citové stránky, se běžně označuje jako numerologie. Tato věda, nevěda má velkou oblibu z pohledu zábavy a lidé si ji oblíbili, protože je zajímavá a dost může vypovědět o povaze jednotlivých lidí, ale i událostí. Jsou lidé, kteří podle numerologie vybírají důležité okamžiky v životě, jako například datum svatby.