Karma jako mocný přítel i nepřítel

To, co uděláte, se vám vrátí. Základní pravidlo mocné karmy. A ono to skutečně funguje. Karma, můžeme jí také říkat třeba i „osud“ udává, jak by se člověk měl správně chovat a že potrestání, nebo odměna ho nemine. V závislosti na tom, jak sám se choval, jaké má svědomí – zda čisté či nikoliv.

Nejsme buddhisté

Karma je etický přírodní zákon podle buddhismu, což může neklamně napovídat, že pokud věříte na karmické zákony, pak jste buddhisté. Na tom by nejspíš nebylo nic tak negativního, nicméně pro někoho to může být sdělení nelichotivé, jelikož se u nás pořád buddhismus jaksi řadí k poněkud exotickým náboženským směrům, téměř jako sektám.

Víra vlastního „já“

Každopádně na mocnou karmu, tedy že se vám vrátí vše zpátky, můžete věřit z duše vašeho přesvědčení, vnitřního „já“. Dle této jednoduché rovnice pak postupovat i v životě a prakticky se tak stát lepším člověkem.

Karma jako osud

Říká se, že máme svůj osud přesně daný, předepsaný, a na tom často ani tak moc nezměníme. To je ale poněkud strohé vysvětlení, spíše pravděpodobnější je to, že tak, jak se chováme, se k nám zachová i osud, podle jednoduchého bumerangového pravidla.

Jako bumerang

Pokud jsme tedy k lidem nepřátelští, budou i oni k nám. Stejně tak se dříve nebo později prokoukne lest, kterou kujeme. Můžeme si tedy základní zákon karmy vykládat jako vlastní osud, který nás stihne podle toho, jak sami s ním naložíme. Buďme tedy přátelštější, vstřícnější a chovejme se tak, jak chceme, aby se k nám chovali i jiní. Je až neuvěřitelné, jak se toto chování velice rychle projeví.

Jaké to uděláme, takové bude

Nic se na světě neděje náhodou a velkou část svého života máme jako lidský jedinec pevně ve svých rukou. Snažme se tedy být takovými, jaký chceme mít život. Osud, neboli karma nás v tomto smyslu vždy spolehlivě dostihne.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60

Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Zašlete mi SMS ve tvaru MILOVAT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60

Moje stránka, otázky a ohlasy

Podobné články

Jak se k sobě hodí Blíženci a Ryby?

Tento vztah bude velice klidný, zvláště, pokud se ti dva potkají po nějaké době, již v dospělém a vyspělém věku. Může jít klidně již o rozvedené partnery, protože již více vnímají to, co chtějí a co je důležité. Pak mohou tito dva vedle sebe fungovat velice spokojeně, harmonicky a rádi. Oba dva jsou totiž hodně vnímaví a tak jim neunikne sebemenší detail, který se může stát a pokazit tak skvělé partnerství.

Pravda o hvězdách: někdy se v rozmaru zapomenou

Narodili jste se ve znamení Kozoroha a pojali jste za životního partnera Pannu, a přesto vám to skřípe? Nerozumíte si se Lvem, ale hvězdy vám řekly, že vám to bude klapat? Je zde více aspektů nežli jeden, který je uveden v každém magazínu nebo webu. Láska přece není matematický vzorec, abyste po přidání dvou hodnot měli ihned výsledek! Hvězdy vás sice předurčí tomu nebo onomu znamení, ale váš ascendent může doslova způsobit alergii na údajně nejvhodnějšího partnera.

Magická moc úplňku

Fáze měsíce v úplňku má mnoho významů. Nejenže vlci a psi vyjí na měsíc, lidé jsou náměsíční, anebo nemohou usnout. Celým dílem je právě až magická moc úplňku, který vysílá energii na nás všechny bytosti. Pokud se naučíme této energie využívat ve svůj prospěch, bude se nám v mnohém dařit. Stojí rozhodně za to, se o možnostech něco dozvědět, načerpat, jaké možnosti jsou.